Onze sponsoren

Fabiant is een studentenvereniging voor en door studenten. Alles wat wij organiseren is met oog op onze leden. Daarom zijn wij steeds opzoek naar sponsors, die er mee voor kunnen zorgen dat wij een heel jaar lang de leukste activiteiten kunnen organiseren! Dit kan zowel financiële sponsoring zijn als materiële sponsering. In ruil daarvoor kunnen wij reclame maken op onze website, sociale media en drukwerk.

Bent u hierin geïnteresseerd of wil u graag meer informatie? Neem dan zeker contact op met pr@fabiant.be

Ultimate Services

We weten allemaal dat het studentenleven een duur leven kan zijn... Maar geen nood, ook hier komt Fabiant je uit nood helpen! Ben jij op zoek naar een leuke flexibele bijverdienste, sluit je dan zeker aan bij Ultimate Services!

Ultimate Services is een allround service bedrijf dat medewerkers levert voor evenementen, zoals bijvoorbeeld Tommorowland, Replay Festival, Laundry Day, etc... Zij zijn steeds op zoek naar medewerkers voor de op- en afbouwcrew. Als je dus eens graag met je eigen ogen wilt zien hoe je favoriete festival wordt opgebouwdt is dit echt iets voor jou! Nu wat houdt dit allemaal in? Enkele voorbeelden:

Wat krijg je hiervoor? Je kiest zelf welke jobs je aanneemt en welke niet. Voor je prestaties krijg je uiteraard een loon (+/- 11.50/uur) en ben je bovendien ook verzekerd.

Voor meer info bekijk zeker https://www.ultimateservices.be/ of stuur een berichtje naar pr@fabiant.be!

Indien je beslist om je te registreren bij Ultimate Services, laat dit dan zeker weten aan iemand van het Fabiant praesidium of pr@fabiant.be zodat wij weten hoeveel Fabimensjes zijn aangesloten; hierdoor kan je ook Fabiant helpen!